"İstiklal Şairi Akif" İsimli Şiir Okuma Yarışmasında Birincilik: Osman Eymen

18.03.2024 192

 

 

    Hacıbayram Ortaokulu Öğrencisi Osman Eymen Karaoğulları, Türkçe Öğretmeni Şeyma Bilge'nin Rehberliğinde Altındağ Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen "İstiklal Şairi Akif" İsimli Şiir Okuma Yarışmasında Birinci Oldu!

    Altındağ İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "İstiklal Şairi Akif" yarışmasında Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini okuma yarışması büyük bir coşkuyla sonuçlandı. Ortaokul öğrencileri arasında gerçekleştirilen yarışmada birinci olan isim ise okulumuz öğrencilerinden Osman Eymen Karaoğulları oldu.

    Akif'in muhteşem dizelerini en içten duygularıyla yorumlayarak büyük bir başarı elde eden Osman Eymen Karaoğulları'nı tebrik ediyoruz.

    Karaoğulları'nın performansı, hem yarışmanın katılımcıları hem de izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Yarışmanın kazananı olan Osman Eymen Karaoğulları'nın ödülü Altındağ İlçe Müftülüğünde takdim edildi. 

    Altındağ İlçe Müftülüğünün, milli şairimiz Mehmet Akif'in manevi mirasını gelecek nesillere aktarmak ve gençlerimizi milli ve manevi değerlerimizle buluşturmak adına düzenledikleri yarışmanın başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen tüm öğrencilere, öğretmenlere ve jüri üyelerine teşekkür ediyoruz. Özellikle birinci olan Osman Eymen Karaoğulları'nı ve onun rehberliğini yapan Türkçe Öğretmeni Şeyma Bilge'yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

18-03-202418-03-202418-03-2024