Hacıbayram Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders başlama : 08:30 Ders bitiş: 15:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hacibayramortokulu.meb.k12.tr

Adres - Güneşevler Mahallesi 87. Sokak Hacıbayram Ortaokulu Blok No 2 Altındağ/Ankara

Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Güneşevler Mahallesi 87. Sokak Hacıbayram Ortaokulu Blok No: 2 Altındağ/Ankara

Ulaşım Okulumuza Kızılay ve Ulus´tan 408 veya 450 numaralı halk otobüsleriyle veya Yıldıztepe dolmuşlarıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ulus´a 5 km,Kızılay´a 7,5 km uzaklığındadır.