Okulumuzun Yetenekli Öğrencileri Müzik Ziyafeti Sundu!

27.02.2024 326

Okulumuz, müziğin büyülü dünyasını keşfetmek isteyen öğrencilerimizle bir araya gelerek unutulmaz bir müzik dinletisi düzenledi. Enstrüman çalan öğrencilerimiz, yetenekleriyle okul salonunu müzikal bir şölene dönüştürdü.

Bu özel etkinlik, sadece öğrencilerimizin belleğinde güzel bir anı olarak kalmakla kalmadı, aynı zamanda onların kişisel gelişimine ve özgüvenlerinin artmasına da büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Müziğin gücüyle bir araya gelen öğrencilerimiz, sahne deneyimi kazanarak birlikte çalışma ve disiplin konularında önemli tecrübeler elde ettiler.

Okulumuzun başarılı etkinliğine destek veren başta okul müdürümüz sayın Murat Tekce olmak üzere, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan öğretmenlerimize ve ailelerimize içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu etkinlik, okulumuzun sanat ve kültür alanında öğrencilerini destekleyen bir eğitim kurumu olarak gelecekteki benzer etkinliklere de ilham kaynağı olacaktır. Katılımcı tüm öğrencilere ve destekçilere teşekkür eder, birlikte daha nice müzikli günlerde buluşmayı diliyoruz!